Cégünk az élet valamennyi kockázatával szemben igyekszik segítséget nyújtani ügyfeleinek.

Legyen szó biztosításszakmai tanácsadásról, a biztosítótársaságok ajánlatainak versenyeztetéséről, kárrendezésről, vagy akár állami támogatással, adójóváírással igénybe vehető megtakarításról, az eligazodásban számíthat a Global Safe Services Kft-re.

1. Vagyonbiztosítások

A vagyonbiztosítások valamely vagyontárgy, vagyoni érdek (pl. jog, felelősség) véletlen káreseményből származó károk megtérítésére szolgálnak. A megfelelő biztosítás kiválasztásánál az egyik legfontosabb tényező az eszközök értékének meghatározása, majd a későbbiekben ennek folyamatos nyomon követése. Azaz nem elegendő egyszer megkötni a szerződést, hanem folyamatosan (legalább évente) felül kell vizsgálni, aktualizálni, ill. érdemes 3 évente versenyeztetni a biztosítók között. Szolgáltatásunk a folyamatos ellenőrzésre, versenyeztetésre, a kapcsolódó fogalmi körök értelmezésére és ezek együttes szakmai kezelésére terjed ki.

Lakás- és nyaraló biztosítás

A lakásbiztosítás segítségével Ön egyszerre gondoskodhat lakása és családja biztonságáról. A biztosítás teljes körű, minden veszélynemre kiterjed, így pl. a tűzre, elemi károkra, katasztrófa kockázatokra, betörésre, üveg- és vízkárra (csőtörés), épülethasználói felelősségbiztosítási kárra, eb-tartói felelősségbiztosítási kárra. A lakásbiztosításokhoz kiegészítő balesetbiztosítás is tartozik, amely segítségével családja védelméről is gondoskodhat!
A lakásbiztosításokban a klasszikus biztosításokon túl biztosítónként eltérő tartalommal speciális szolgáltatások is találhatóak, úgy mint a lakás kulcsának ellopása, elvesztése miatti zárcsere, a bankkártya elvesztése, ellopása, készpénz eltulajdonítása, áramkimaradás esetén a fagyasztóban tárolt élelmiszerek megromlása, bútorüvegezések,

tükrök törése, illetve a riasztóberendezés, biztonsági kamera ellopása miatt keletkezett veszteség csökkentése. A lakásbiztosítás hitelfedezeti biztosításként is felhasználható, ha Ön lakásvásárlásához banki hitelt kíván igénybe venni.

A biztosítótársaságok meghatározott négyzetméter értékeket ajánlanak minden egyes épület típusra annak elhelyezkedése és szerkezete figyelembevételével.
A fizetendő biztosítási díjat a fentieken kívül még több tényező is nagyban befolyásolja, melynek alapján mind a kínált biztosítási szolgáltatások, mind a díjak is jelentősen eltérhetnek biztosítónként.

Társasház-biztosítás

Vállalkozói vagyonbiztosítá

Felelősségbiztosítás

Géptörés-biztosítás

Építés- és szerelésbiztosítás

Mezőgazdasági biztosítások

Fedezetbiztosítás

Belföldi és nemzetközi szállítmánybiztosítás

2. Gépjármű biztosítások

Bármilyen járművet is használjunk közlekedés során, abban a pillanatban, hogy részt veszünk a forgalomban, fokozottan kockázatos környezetbe kerülünk. Magas szintű informatikai hátterünk, és szoros együttműködésünk a biztosítótársaságokkal lehetővé teszi, hogy minden évben a legmegfelelőbb és a legkedvezőbb díjú biztosítást találjuk meg Ügyfeleink részére.

Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás

Fontos tudnivalók a kötelező biztosításról: Milyen teendőink, kötelezettségeink vannak a gépjármű-felelősségbiztosítással kapcsolatban? Először is bármikor tudnunk kell igazolnunk, hogy rendelkezünk érvényes szerződéssel. Ehhez a forgalmi engedélyünk mellett kell tartanunk az ajánlati igazolót, a kötvényt, vagy a biztosító által kiadott igazolólapot, forgalmi engedéllyel nem rendelkező jármű (pl. segédmotorkerékpár) esetében pedig a szerződéskötéskor kapott, majd a járműre felragasztott matrica szolgál erre a célra. Közúti ellenőrzéskor a rendőr a szerződés megkötését jogosult ellenőrizni, a díjfizetést már nem, de ennek ellenére – a felesleges viták elkerülése céljából – érdemes lehet befizetési bizonylatunkat, vagy annak másolatát szintén magunknál tartani.

Szintén elengedhetetlen kötelezőnk bizonylatainak bemutatása az időszakos műszaki vizsgán, valamint természetesen abban az esetben, ha netán baleset részesei lennék. Ez utóbbi esetben – ha nem mi vagyunk a hibásak, akkor is – szükségünk lesz egy, vagy több baleseti kárbejelentő lapra is, ezt a biztosítónk ingyen bocsájtja rendelkezésünkre, mindig tartsuk a kesztyűtartóban.

Ha elhagyjuk az országot, feltétlenül szerezzük be a zöldkártyát is (ez nem azonos a környezetvédelmi vizsgálatot igazoló lappal), biztosítónk ezt is ingyen bocsájtja rendelkezésünkre. Noha nemzetközi egyezmények szabályozzák, hogy mely országok fogadják el egymás kötelező szerződéseit, és így elméletileg a legtöbb esetben erre a dokumentumra nem lenne szükség, a tapasztalat mégis azt mutatja, hogy bizonyos országokban a rendőrök kérik a zöldkártya bemutatását – és hát kinek van kedve egy idegen ország rendőrével az ő nyelvén jogi vitát folytatni?

Végezetül a legfontosabb tanács: baleset után, ha személyi sérülés is történt (ez esetben kötelező), ha külföldi gépjármű is részese a balesetnek, vagy ha a baleset résztvevőinek nem sikerül teljesen egyértelműen megállapodniuk a felelősség kérdésében, mindig hívjunk rendőrt, így sok további kényelmetlenségtől szabadíthatjuk meg magunkat.

Casco

A casco biztosítás ellentétben a kötelezővel, nem a másoknak okozott károkra nyújt fedezetet, hanem a saját autónkban keletkezet károk egy részét téríti.
Szinte minden biztosító által kínált alap casco tartalmazza az elemi kár, a lopás, a rongálás, és az üvegtörés elemeket. A biztosítók kínálatában inkább ezeken felül jönnek az eltérések, melyek a többletszolgáltatásokban, és a fizetendő díjakban mutatkoznak meg.

Az alapkockázatok mellé a biztosítók különböző kiegészítőket kínálnak, melyekkel az ügyfelek teljesen egyedivé alakíthatják a biztosításukat. Ezek közül is talán a lényegesebbek a baleset biztosítás, a poggyászbiztosítás, és a kölcsön gépkocsi biztosítás. Ezen felül a piaci verseny rákényszerítette a társaságokat arra,

hogy minden ügyféligénynek megfeleljen a kínálatuk, így nemrég egyre több biztosító szolgáltatása között megjelent a részleges casco biztosítás, mellyel az ügyfél maga döntheti el, hogy milyen kockázati elemeket kíván a szerződésbe belefoglalni.

Összegezve a casco biztosítás jelentése, nem más mint egy vagyonbiztosítás, melyet az ügyfél úgy alakít ki magának ahogy csak akar, olyan kockázati elemeket épít bele, melyektől valóban tart. A megfelelő szolgáltatás mellé már csak megfizethető díjakat kell megtalálni, és akkor a gépjárműben bekövetkező károkat nem egyedül kell viselnie.

Bennülők balesetbiztosítása

Flotta – kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás

Flotta casco

3. Személybiztosítások

Akár egészsége, akár egzisztenciája, akár a jövőben várható plusz költségek foglalkoztatják, a személybiztosítások segítenek felkészülni a várható és a váratlan kiadásokra egyaránt. A személybiztosítási termékek általában kombinálhatók és kiegészíthetők egymással. A megoldáshoz számtalan lehetőséget kínálnak a biztosítók, melyeknek számos költsége lehet. A biztosítótársaságok termékeinek összehasonlításával, versenyeztetésével, az Ön igényeihez igazodó, legköltséghatékonyabb biztosítás kiválasztásában nyújtunk szakmai segítséget.

 • Kockázati életbiztosítás
 • Életbiztosítás
 • Megtakarítási programok gyermeke jövőjéért
 • Nyugdíjbiztosítás
 • Betegség- és balesetbiztosítás
 • Egészségbiztosítás
 • Tanulóbiztosítás
 • Csoportos személybiztosítások

4. Egyéb biztosítások

Az általános kategóriákhoz nem sorolható biztosítási termékek vonatkozásában is állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Bármilyen járművet is használjunk közlekedés során, abban a pillanatban, hogy részt veszünk a forgalomban, fokozottan kockázatos környezetbe kerülünk. Magas szintű informatikai hátterünk, és szoros együttműködésünk a biztosítótársaságokkal lehetővé teszi, hogy minden évben a legmegfelelőbb és a legkedvezőbb díjú biztosítást találjuk meg Ügyfeleink részére.

Utasbiztosítás

Amikor külföldre készülünk, kellemes és zavartalan útra számítunk.
Azonban történhetnek előre nem látható események, melyek beárnyékolják pihenésünket, és arra kényszerítenek, hogy mással foglalkozzunk, mint amivel eredetileg szerettünk volna.

Ilyen esetekre nyújt védelmet az utazásbiztosítás. Hogyan?
Az utazásbiztosítást az utazás megkezdésének napjától a hazaérkezés napjáig kötjük. Csakúgy, mint több más biztosításnál, többféle biztosítási összeg közül választhat, az igényeinek és a pénztárcájának megfelelően.

Az utazásbiztosítás a választott biztosítási összeg erejéig – többek között – az alábbi szolgáltatásokat nyújtja:

 • a külföldön felmerülő orvosi költségek megtérítése baleset és betegség esetén,
 • balesetbiztosítási szolgáltatások,
 • poggyászbiztosítás és útiokmányok pótlása,
 • jogvédelemi segélynyújtások,
 • poggyászkésedelem,
 • betegszállítási költségek térítése.

Ha bármilyen, előre nem látott esemény (baleset, betegség, stb.) bekövetkezik, nem kell mást tenni, mint a biztosítási kötvényen szereplő telefonszám alapján a biztosítótársaság magyar nyelvű diszpécsereivel felvenni a kapcsolatot. Biztosító segélynyújtó partnere azonnal felveszi a kapcsolatot a helyi orvosokkal és megszervezi az egészségügyi ellátást.

Egészségpénztár

Önkéntes nyugdíjpénztár

Lakás-takarékpénztár


berraktar projekt