Cégünk a Global Safe Services Kft. 1990-ben alapított kétgenerációs üzleti vállalkozás, amely 1994-es átalakulása óta foglalkozik biztosítási tanácsadással.

Napjainkra a békéscsabai és budapesti jelenlétnek köszönhetően az ország szinte valamennyi térségében megtalálható ügyfélkör részére versenyeztetjük a biztosítótársaságokat független biztosítási alkuszként.
Hittel valljuk, hogy eredményesen gazdálkodó szervezet ma már alig képzelhető el megalapozott kockázatgazdálkodás nélkül. A kockázatgazdálkodás nem más, mint adott tevékenység, vagyon kockázati környezetének felismerése és ellenőrzése, ide értve a kockázatok költségvonzatát és annak tudatos kezelését.

Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleinknek segítsünk a kérdés eldöntésében, hogy mely kockázatok ellen indokolt és melyek ellen nem szükséges biztosítással védekezni. Ez egy külön szakma, aminek művelése felkészültséget, kellő gyakorlatot igényel. Fontosnak tartjuk ezért, hogy ügyfeleinknek folyamatos szakmai támogatást adjunk a biztosításaikkal, befektetéseikkel kapcsolatos döntéseik meghozatalakor a valós kockázatok nevesítésekor, az ajánlatok összehasonlításakor.

Ügyfélkapcsolataink stabilitása a humán értékeken túl abban keresendő, hogy minden esetben a legkedvezőbb szolgáltatás díj arányt tartjuk termékajánlásunk során a döntő tényezőnek.

A Global Safe Services Kft. célul tűzte ki, hogy olyan biztosítási alkuszi szolgáltatást nyújtson ügyfelei részére, hogy az mind földrajzi elérhetőségében, mind szakmai tartalmában, valamint legkedvezőbb díjával ne csak elnyerje, de hosszú távon fenn is tartsa partnerei megtisztelő bizalmát.

Adószámunk: 10471137-2-04
Cégjegyzékszám: 04-09-001178
Alkuszi engedély száma: H-EN-II-154/2014


berraktar projekt